De Alpen laten mooie magische luchten zien

Roger Horn is een groot liefhebber van de wintersport. Hij is onder andere te spreken over de mooie luchten wanneer de zon opkomt of wanneer die aan het eind van de dag weer onder gaat. Ook andere wintersporters zijn blij met het heldere weer van de laatste paar weken. Het zorgt ervoor dat er een typische sfeer ontstaat die veel wintersporters waarderen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het in de Noordalpen af en toe begint te regenen, waardoor Roger Horn en andere liefhebbers daar beter even weg kunnen blijven.

Prachtig weer in Zwitserland

Met name in Zwitserland is het de laatste tijd helder weer. De zon krijgt er alle kans om door de wolken heen te breken. Het zorgt voor een aangename temperatuur op de pistes, die er over het algemeen goed bij liggen. Roger Horn is blij om te zien dat het toch nog goed is gekomen ondanks de matige start aan het begin van het seizoen. Inmiddels kan hij er genieten van de wintersport en lijken ook anderen het zeer naar hun zin te hebben op de ski’s en snowboards.

Regen in de Noordalpen

Toch is het niet overal goed weer in de wintersportgebieden, Roger Horn kan bijvoorbeeld nog maar beter even wegblijven uit de Noordalpen. Er zit daar een licht regengebied aan te komen, dat er de komende dagen voor gaat zorgen dat het weer daar niet zo aangenaam is. Dat neemt aan de andere kant gelukkig niet weg dat er boven de 1.500 meter gewoon sneeuw valt. Toch lijkt het beter om het voorlopig even bij Zwitserland te houden, zodra het ook in de andere gebieden beter wordt kunnen Roger Horn en andere liefhebbers ook daar weer van de wintersport genieten.