Oude olijfboom in Zuid-Frankrijk cadeau voor Keira Knightley

Keira Knightley zal niet zo snel meer opkijken van een vreemd cadeau, al is de kans groot dat ze dit nu toch gedaan heeft. James Righton trouwde haar onlangs en zorgde voor een mooie olijfboom in Zuid-Frankrijk als cadeau. Onder andere Roger Horn staat bekend als liefhebber van de regio, maar zelfs hij vindt het lastig om zich voor te stellen dat hij blij zou zijn met een dergelijk cadeau. De olijfboom vertegenwoordigt een behoorlijke waarde, maar heeft aan de andere kant natuurlijk niet direct veel te bieden.

Boom ter waarde van 3.000 pond

Knightley kreeg een olijfboom ter waarde van 3.000 pond. De boom is meer dan 100 jaar oud, waarmee Righton er in ieder geval vanuit kon gaan dat ze een dergelijk cadeau nog niet eerder had gehad. Bovendien heeft hij de initialen van Keira en James in de boom laten graveren, waardoor ze nu samen kunnen spreken van hun eigen boom. Uiteraard kan Knightley de boom vanuit hun huis in Zuid-Frankrijk zien staan, zodat ze iedere morgen de mogelijkheid heeft om daar even van te genieten.

Roger Horn in Zuid-Frankrijk

Roger Horn reist graag af naar Zuid-Frankrijk, al ontvangt hij liever andere cadeaus dan een mooie olijfboom uit de regio. Hij houdt van olijven en van een goed wijntje erbij, maar een eigen boom is voor hem niet direct van grote toegevoegde waarde. Horn kiest er over het algemeen voor om in Frankrijk het water op te gaan of te genieten van de fijne restaurants en lounges op de kade. Wat dat betreft zit zijn wereld doorgaans net iets anders in elkaar dan bijvoorbeeld die van de filmsterren die van gekkigheid niet meer weten wat ze elkaar cadeau kunnen doen.