Roger Horn blij met verlenging Michy Batshuayi

Olympique Marseille geldt als een van de grootste voetbalploegen in Zuid-Frankrijk en ook in de rest van Europa is het een bekende naam. De ploeg doet regelmatig op hoog niveau mee in de Champions League en dient er daarom doorlopend voor te zorgen dat er een krachtig elftal staat. De club is erin geslaagd om Michy Batshuayi langer vast te leggen. De speler kwam anderhalf jaar geleden over van Standard Luik en kiest er nu voor om zijn contract te verlengen tot 2020. Dat betekent voor Roger Horn en andere fans dat zij de komende jaren kunnen blijven genieten van zijn kunsten op het veld.

Overname van Standard Luik

Batshuayi werd anderhalf jaar geleden overgenomen van Standard Luik, wat voor de speler een mooie stap betekende. Hij speelt bovendien uitstekend dit seizoen, na 19 duels staat hij inmiddels op 11 doelpunten. Dat zijn cijfers waar een spits mee thuis kan komen, vandaar dat het Marseille als geheel momenteel voor de wind gaat. De speler lijkt onder andere in de belangstelling te staan van het Engelse Tottenham Hutspur, waardoor het voor Marseille van belang was het contract open te breken en een nieuwe verbintenis aan te gaan.

Roger Horn in Zuid-Frankrijk

Roger Horn reist regelmatig naar Zuid-Frankrijk en komt daar op die manier ook wel eens in aanraking met het voetbal. Hij is blij om te zien dat de clubs uit die regio erin slagen een hoog niveau te halen en daarmee goede spelers vast te leggen. Batshuayi is momenteel een van de jongere spelers in de competitie, net als Benjamin Mendy die de ploeg langer wist te binden. Het ziet er voor de rest van het jaar wat dat betreft goed uit voor de club, die volgend jaar wellicht weer mee zal doen in de Champions League.