Villa van de Beckhams in Zuid-Frankrijk te koop

David Beckham en zijn vrouw hebben een landgoed aan de Cote d’Azur te koop gezet, wat betekent dat er een nieuwe liefhebber voor een mooi optrekje kan zorgen. Hun woning moet 4,2 miljoen euro kosten en staat in Domaine Saint-Vincent. Het is een populaire plaats bij een grote groep nationale en internationale sterren. Ook Roger Horn is fan van bezoeken aan Zuid-Frankrijk, al lijkt het er niet op dat hij zich met de te koop gezette woning zal gaan bemoeien.

Nog maar weinig te zien in Zuid-Frankrijk

De Beckhams bevonden zich volgens ingewijden nog maar weinig in Zuid-Frankrijk, terwijl ze aan de andere kant wel veel kosten dienden te maken voor de woning. Bovendien kochten ze onlangs een woning in Centraal-Engeland voor bijna 38 miljoen euro, waar zij zich toch beter op hun gemak voelen. Met name de kosten voor het onderhoud en het personeel begonnen flink op te lopen, terwijl de eigenaren nauwelijks aanwezig waren. Dit lijkt onder andere te maken te hebben met het feit dat ook de kinderen inmiddels wat ouder zijn en hun eigen weg gaan.

Roger Horn reist er graag naartoe

Roger Horn reist vaak af naar Zuid-Frankrijk, onder andere de Cote d’Azur bezoekt hij graag. Het is volgens hem een heerlijke regio waar zowel rust als intensiteit en activiteit te vinden is. Wat dat betreft heeft dit deel van Frankrijk van alles te bieden en is het meer dan de moeite waard om er in ieder geval jaarlijks een aantal dagen naartoe te reizen en van het leven te genieten.